Stort udvalg af brugte biler

Det Fynske Bilhus A/S blev stiftet 1. december 2019.

Firmaet er registreret i branchen 'detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser', og "Selskabets formål er køb, salg af motorkøretøjer ” og det er en erklæret hensigt, at have et stort varieret udbud af populære nyere brugte kvalitetsbiler til altid skarpe priser. Vi udtager derfor hver uge 25% af vores varelager til overvågning af pris, så vi sikrer os altid at være konkurrencedygtige

Vores rødder er fynske, hvilket afspejles i firma-navnet og vi ligger fysisk lige midt i Danmark .

Vi handler med kunder i fornuftbilssegmentet fra hele Danmark og tilbyder online handel samt levering af bilen lige til døren.

Alle vores biler er klargjorte både mekanisk og kosmetisk og vi gennemgår efter ønske den nyere brugte bil med dig/Jer, når du/I henter bilen.

Alle biler solgt fra Det Fynske Bilhus A/S leveres med reklamation i henhold til Købeloven.

Ved bilhandel med Det Fynske Bilhus A/S er der:

✅ Mulighed for at tilkøbe ekstra garanti forsikring.

✅ Mulighed for tilkøb af vinterhjul.

✅ Mulighed for tilkøb af undervognsbehandling.

✅ Mulighed for tilkøb af træk.

Til markedets bedste priser!

Vores personale er veluddannet - deltager i alle relevante kurser og har mange års erfaring fra bilbranchen både fra ny-vognsforhandlere (Nissan, Audi, Toyota, Peugeot, Ford BMW, Suzuki, Mazda, Hyundai) og fra store brugtvognsforhandlere i Danmark bl.a. Aunsbjerg, Terminalen Brugtvognscenter, Per Christensen Automobiler.

Butikken åbnede officielt dørene 2. januar 2020.

Men faktisk blev den første bil allerede solgt d. 25. december 2019. I forbindelse med klargøring af butikken, var vi i butikken 1. juledag og havde blot ladet dørene være ulåst – måske i et spinkelt håb om et salg. Det lykkedes og vi fik solgt vores 1. bil til nogle meget glade kunder.

Corona nedlukning, inflation, og energikrisen m.m. er vi kommet godt igennem.  

Et ønske om at gøre andre investeringer betød at medinvestor Torben Eskelund pr. 31-12-2022 købes ud af firmaet og Allan Wallin er dermed ene -ejer af Det Fynske Bilhus A/S.  Torben Eskelund forsætter i bestyrelsen sammen med, Jan BlaabjergAllan Wallin og Rasmus Hansen  som formand. Allan Wallin er Direktør og varetager den daglige drift og ledelse.

På gensyn til en god bilhandel.

- Allan

Nyhed
VW

VW ID.4

Pro Performance Life Plus
VW ID.4 Pro Performance Life Plus